Susține excelența în artă și o promovează

Bine ați venit la Asociația Culturaft, unde ne dedicăm promovării și susținerii culturii și artei diverse, atât românească, cât și internațională

Ne dedicăm îmbogățirii culturale, cu accent pe creativitate și apreciere, atât în România cât și internațional.

Misiunea noastră:

  • Să prezentăm arta din România și din afara ei
  • Să sprijinim artiștii din diverse medii
  • Să promovăm schimburile culturale și colaborarea
  • Să conectăm lumea cu patrimoniul cultural românesc

''Misiunea noastră este să promovăm diversitatea culturală și expresia artistică. Să le fim aproape artiștilor și lucrătorilor culturali cu resurse și oportunități de dezvoltare.''(Guido Janssens, Fondator Culturaft)

Prin inițiativele noastre, promovăm talentele și contribuțiile artiștilor din medii diverse, oferind o perspectivă vibrantă asupra culturii românești și globale.

De la arta populară românească la exprimările artistice contemporane, credem în capacitatea artei de a inspira, uni și depăși granițe culturale.

Dincolo de granițele noastre, suntem angajați să amplificăm aria de acțiune și impactul culturii și artei românești. Prin promovarea schimbului cultural și a colaborării, ne propunem să consolidăm conexiunile cu publicuri internaționale și să încurajăm înțelegerea și aprecierea reciprocă.

La Culturaft, ne dedicăm sprijinirii artiștilor, instituțiilor și companiilor românești care contribuie la recunoașterea culturii și artei internaționale în România

Prin promovare, parteneriate și alocarea de resurse, ne străduim să creăm oportunități pentru îmbogățirea și inovarea culturală.

Alăturați-vă misiunii noastre de a celebra diversitatea culturală, a sprijini artiștii și a promova limbajul universal al artei. Împreună, să construim o comunitate culturală mai vibrantă și interconectată pentru generațiile viitoare.

ro_RORomanian