rapid tabs cialis buy retin a from india where to get doxycycline how to get off of prilosec fosamax injection cost

CULTURAFT este noul nume al fostei Asociatii Culturale B’ESTFEST.

Dupa drama din Colectiv, unde noi – initiatorii asociatiei – am pierdut numerosi prieteni si cunostinte, am simtit ca este datoria noastra sa devenim mult mai activi in domeniul evenimentelor si sa sustinem cultura in Romania prin toate mijloacele posibile, prin sprijinirea unor ample categorii de initiative, planuri si idei care s-au nascut in comunitatea culturala a Romaniei dupa data de 30.10.2015.

Asa cum si Asociatia B’ESTFEST a sustinut trupe autohtone ca GRIMUS, LES ELEPHANTS BIZARRES, BALAKO sau ELECTRIC FENCE, ca sa numim doar cateva, si CULTURAFT va continua sa sprijine artistii locali in eforturile lor de a se sustine si de a isi face cunoscuta munca in fata unei audiente cat mai mari.

Asociatia isi va largi totusi aria de activitate si dincolo de scena muzicala, astfel incat sa cuprinda toate formele de arta si cultura (asa cum o sugereaza si “raft”-urile in combinatie cu elementul esential -“Cultura” – care stau la baza noului nume al asociatiei.)

SI…am devenit mult mai ambitiosi!

In colaborare cu publicul si cu alte initiative, asociatii, companii, autoritati guvernamentale dar si cu Uniunea Europeana, CULTURAFT isi doreste sa devina o forta activa in spatele ideilor, a proiectelor si initiativelor pe care le consideram o necesitate absoluta pentru sectorul cultural romanesc si care NU MAI POT FI AMANATE SAU “SPERATE”! ESTE NEVOIE SA ACTIONAM!

Printe aceste necesitati absolute si urgente, luam in considerare urmatoarele:

  1. O sala moderna dedicata evenimentelor muzicale si sportive in care sa poata fi organizate show-uri nationale si internationale la cele mai inalte standarde, dar care sa aiba si facilitatile necesare pentru a putea gazdui evenimente mai mici (de club), workshop-uri, expozitii culturale sau chiar cursuri de specializare / dezvoltare profesionala pentru cei care vor sa lucreze in sectorul cultural (producatori, ingineri de sunet, ingineri de lumina, specialisti in securitatea la evenimente, PR cultural etc.)
  2. O LEGE A SIGURANTEI SI SECURITATII cat mai cuprinzatoare, inspirata de modelul britanic si adaptata necesitatilor si specificului local, pentru sectorul de evenimente.
  3. Un STATUT AL ARTISTULUI, detaliat, care sa aiba in vedere nevoile specifice ale Artistului precum si contextul dificil in cadrul caruia acesta isi desfasoara activitatea, isi dezvolta abilitatile si “supravietuieste” in timp ce isi creeaza arta. CULTURAFT isi propune sa studieze exemple ale unor statuturi de acest gen utilizate deja in strainatate si sa promoveze o versiune romaneasca, cuprinzatoare, astfel incat un asemenea statut sa devina lege in Romania.
  4. Abrogarea “taxei de timbru” in favoarea unui sistem mult mai transparent si eficient, agreat de toate partile implicate, sistem care sa sprijine cu adevarat artistii, cultura si arta in Romania.
  5. Crearea unei platforme larg sustinuta in cadrul careia toti “jucatorii” din domeniul artistic si cultural sa se regaseasca, sa poata vorbi, sa poata fi ascultati, pentru o mai buna intelegere a nevoilor, a dificultatilor, a dorintelor pe care artistii si “sectorul cultural” in general le au, astfel incat sa poata fi facuti pasii importanti in directia unui progres sigur si evident al sectorului cultural roman.

 

Cu toate acestea, lista de mai sus nu este completa… Avem nevoie de TINE! Daca simti ca poti contribui cauzei CULTURAFT  si/sau ai idei pentru alte prioritati care ar trebui adaugate listei de mai sus, am fi foarte bucurosi sa primim feedback de la tine! Scrie-ne la contact@culturaft.ro.